28.09.2018
Astăzi preparăm un borș de pește, adică de crap, pe care-l găsiți în magazinele Ocean Fish Ingrediente (6 porții)1 l borș0.5 kg crap50 g orez2 ouă1 ceapă2 morcovi1 țelină rădăcină2 roșiimărar verdesarepiperPreparare1. Se curăță peștele de solzi și de intestine. Se taie felii de 5 cm grosime.2. Se spală orezul.3. Se cu...
Vezi mai mult22.09.2018
Astăzi îți recomandăm o rețetă delicioasă, numai bună pentru timp posomorât.Ingrediente: 1 kg peşte dezosat, două linguri de pesmet, două cepe, 2 cartofi, mărar, pătrunjel, sare, piper, făină, ulei, lămâie.Preparare: se fierbe peştele, se curăţă de oase şi se mărunţeşte. Se taie ceapa şi cartofii, apoi se dau p...
Vezi mai mult10.08.2018
- Pentru ca păstrăvul să nu se prindă de grătar, acesta trebuie să fie foarte bine încins și uns (pulverizat) cu ulei, chiar înainte de a așeza peștele. Ne asigurăm, de asemenea, că grătarul este curat, fără aderențe arse rămase de la alte preparate. Abia apoi punem păstrăvul pe grătar. În momentul în car...
Vezi mai mult14.10.2012
Ne trebuie:3 oua100 g somon afumat2-3 lg de chives tocat1 lg de faina (sau tarate de psyllium)1/2 lgt praf de copt1 lgt turmeric - pentru culoare (optional)piperCum se fac:Batem albusurile spuma, apoi adaugam galbenusurile, somonul taiat cubulete marunte, chives-ul tocat marunt, faina (sau taratele de psyllium daca sunteti la di...
Vezi mai mult