Ocean Fish, Liderul Anului - 3 Premii de Excelență pentru Calitatea Produselor

07.06.2024

Ocean Fish, Liderul Anului - 3 Premii de Excelență pentru Calitatea Produselor

Pe data de 5 iunie 2024, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a organizat cea de-a XXI-a ediție a evenimentului de prestigiu “Gala Businessului Moldovenesc”. Evenimentul a inclus ceremonia de premiere a câștigătorilor concursurilor „Marca comercială a anului”, organizat în colaborare cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), și „Premiul pentru realizări în domeniul calității” pentru anul 2023. Acest eveniment, cunoscut pentru celebrarea realizărilor remarcabile ale companiilor din Republica Moldova, a adus în lumina reflectoarelor excelența și dedicarea în afaceri.

Printre companiile care s-au remarcat la această ediție, este Ocean Fish, lider de piață în importul, procesarea și distribuția produselor din pește și fructe de mare, care a obținut recunoașterea supremă, câștigând trei premii de top pentru excelența și calitatea produselor sale:

  1. Premiul Mare "Zeița Calității" pentru realizările excepționale în domeniul calității produselor și serviciilor.
  2. Premiul Mare "Mercuriul de Aur" la categoria Produse alimentare, pentru strategia de succes a brandului, creativitatea în marketing, creșterea vânzărilor și cotei de piață.
  3. Medalia de Aur la categoria Produse alimentare, pentru "Aprecierea consumatorului", desemnând Ocean Fish drept una dintre mărcile preferate de consumatori.

Înapoi