03.06.2024
Spaghete cu fructe de mare
Paste cu fructe de mare, rețeta simplă și usor de pregătit, gustoasă și rapidă.
Se folosesc în general spaghetti. Pentru a obține cele mai bune paste cu fructe de mare trebuie să respectăm câteva condiții legate de fierberea pastelor, fapt pentru care respectăm timpul de gătire de pe pachet.
Ingrediente:
- 500g spaghete;
- 60 ml ulei de măsline;
- Roșii cherry 200g;
- Fructe de mare @ocenfishmoldova;
- Vin alb 100ml;
- Pătrunjel;
- Lămâie;
- Sare, piper negru;
- Usturoi praf.
Metodă de preparare:
Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie punem ulei de măsline și fructele de mare, prăjim câteva minute după care adăugăm vinul alb, roșiile cherry tăiate în jumătate, sare , piper negru, usturoi praf și la final spaghetele gata fierte.
Le ținem la foc 5-7 min iar când sunt gata le așezăm pe-o farfurie, ornăm cu pătrunjel tocat , radem un pic de cașcaval și o felie de lămâie alături, pentru un gust mai deosebit.
Savurăm cu plăcere alături de cei dragi.
Poftă bună!