Spaghete cu fructe de mare

03.06.2024

Spaghete cu fructe de mare

     Paste cu fructe de mare, rețeta simplă și usor de pregătit, gustoasă și rapidă.

Se folosesc în general spaghetti. Pentru a obține cele mai bune paste cu fructe de mare trebuie să respectăm câteva condiții legate de fierberea pastelor, fapt pentru care respectăm timpul de gătire de pe pachet.

 

Ingrediente:

  • 500g  spaghete;
  • 60 ml ulei de măsline;
  • Roșii cherry 200g;
  • Fructe de mare @ocenfishmoldova;
  • Vin alb 100ml;
  • Pătrunjel;
  • Lămâie;
  • Sare, piper negru;
  • Usturoi praf.

 

Metodă de preparare:

 Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Într-o tigaie punem ulei de măsline și fructele de mare, prăjim câteva minute după care adăugăm vinul alb, roșiile cherry tăiate în jumătate, sare , piper negru, usturoi praf și la final spaghetele gata fierte.

Le ținem la foc 5-7 min iar când sunt gata le așezăm pe-o farfurie, ornăm cu pătrunjel tocat , radem un pic de cașcaval și o felie de lămâie alături, pentru un gust mai deosebit.

Savurăm cu plăcere alături de cei dragi.

Poftă bună!

Înapoi