Piciorușe de pui de baltă (broaște)

03.06.2024

Piciorușe de pui de baltă (broaște)

Salvați rețeta și neapărat încercați-o și voi. Iar ingredientele le găsiți ca de obicei la @oceanfishmoldova, calitate garantată!

 

Ingrediente:

  • Piciorușe pui de baltă;
  • Usturoi granulat;
  • Sare;
  • Piper negru;
  • Paprica afumată;
  • Chefir;
  • Făină - 200g;
  • Amidon - 200g;
  • Ulei -  pentru prăjit;
  • Sos sweet chili.

 

Metodă de preparare:

  Luăm piciorușele de pui de baltă și le tăiem astfel în cât să rămână doar pulpa, unde este cea mai multă carne.

Le punem într-un bol, adăugăm: usturoi granulat, sare, piper negru, paprica afumată, chefir și amestecăm totul . Chefirul face carnea mai moale, mai suculentă, mai interesantă.

Băgăm bolul la frigider timp de o oră, o oră jumate.

Scoatem bolul cu piciorușe din frigider iar în altul facem un amestec din făină și amidon (1:1). Dăm piciorușele prin făină iar apoi punem la prăjit în ulei încins.

Servim cu sos sweet chili , o combinație perfectă sau cu oricare alt sos la dorință.

 

Poftă bună!

 

Înapoi