03.06.2024
Piciorușe de pui de baltă (broaște)
Salvați rețeta și neapărat încercați-o și voi. Iar ingredientele le găsiți ca de obicei la @oceanfishmoldova, calitate garantată!
Ingrediente:
- Piciorușe pui de baltă;
- Usturoi granulat;
- Sare;
- Piper negru;
- Paprica afumată;
- Chefir;
- Făină - 200g;
- Amidon - 200g;
- Ulei - pentru prăjit;
- Sos sweet chili.
Metodă de preparare:
Luăm piciorușele de pui de baltă și le tăiem astfel în cât să rămână doar pulpa, unde este cea mai multă carne.
Le punem într-un bol, adăugăm: usturoi granulat, sare, piper negru, paprica afumată, chefir și amestecăm totul . Chefirul face carnea mai moale, mai suculentă, mai interesantă.
Băgăm bolul la frigider timp de o oră, o oră jumate.
Scoatem bolul cu piciorușe din frigider iar în altul facem un amestec din făină și amidon (1:1). Dăm piciorușele prin făină iar apoi punem la prăjit în ulei încins.
Servim cu sos sweet chili , o combinație perfectă sau cu oricare alt sos la dorință.
Poftă bună!