Creveți OceanFish cu prosciutto, sparanghel și lămâie

22.04.2020

Creveți OceanFish cu prosciutto, sparanghel și lămâie

Acest fel de mâncare este atât de rapid și ușor de preparat - în doar 15 minute - încât rețeta poate fi folosită, de exemplu, în cazul în care oaspeții vin brusc sau nu aveți absolut niciun timp pentru a pregăti cina. Principalul lucru este că casa are creveți proaspeți sau congelați și sparanghel proaspăt..

Aceasta este o combinație clasică în care milioane de fani, pentru că este foarte aromată și delicioasă. Pentru prospetime, adaugati putin unt.

Cum dezghețăm creveții

Dacă utilizați creveți congelați, atunci există două moduri de a le dezgheța corect - și nu una. Pentru a nu exagera produsul.

Puteți creveți creveții într-o pungă de plastic strânsă și așezați-o într-un bol mare cu apă rece - uh - ul. Vrei ca a doua zi să gătești acest fel de mâncare, astfel încât punga cu congelatorul de la congelator să fie la frigider pentru noapte, pentru ca alții să nu-i stropească accidental produse.

ingrediente

  • Sparanghel: buchet, capete tăiate
  • Ulei de măsline: 1 linguriță
  • Чеснок: 2 зубчика, выдавить
  • Соль: ¼ чайной ложки
  • Свежемолотый перец: по вкусу
  • Креветки: около 600 граммов без хвостов — с хвостами вес должен быть больше
  • Оливковое масло: 1 столовая ложка
  • Чеснок: 2-4 зубчика, выдавить чеснокодавилкой
  • Соль: ½ чайной ложки
  • Паприка молотая: ¼ чайной ложки
  • Молотый перец: ¼ чайной ложки
  • Перец чили в хлопьях: ¼ чайной ложки или по вкусу
  • Зелень свежей петрушки мелко порезанная: 3 столовых ложки
  • Лимонный сок: 2 столовых ложки
  • Сливочное масло: 3 столовых ложки, нарезать кубиками

Gătit

Întindeți o foaie de copt sau o formă de folie, ungeți ușor cu ulei vegetal. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Pune sparanghel într-un singur strat, presară ulei deasupra și presară cu mirodenii - lista este indicată în ingredient. Se coace 4-6 minute.

În acest moment, îndepărtați cozile din creveții dezghețați. Puteți folosi creveții și turnați-le cu amestecul de ulei și condimente disponibile pe liste. Presărați bucăți mici de unt deasupra creveților și a sparanghelului. Coaceți aproximativ 6 minute la aceeași temperatură până când creveții sunt portocalii.

Înainte de servire, presărați suc de lămâie, sare și piper după gust. Se servește cu orez sau paste.

Înapoi